Рішення Комітету "Про утворення при Комітеті робочої групи для доопрацювання проекту закону про допоміжні репродуктивні технології"

15 квітня 2016, 12:39

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Про утворення при Комітеті робочої групи

для доопрацювання проекту закону про

допоміжні репродуктивні технології

 

Заслухавши та обговоривши пропозиції учасників проведеного Комітетом засідання «круглого столу» на тему: «Актуальні питання охорони репродуктивного здоров’я нації та планування сім’ї. Стан законодавчого забезпечення», Комітет Верховної Ради України з питань  охорони  здоров’я       у х в а л и в:

 

1. Утворити при Комітеті робочу групу для доопрацювання проекту закону про допоміжні репродуктивні технології, розробленого за участю народних депутатів України - членів Комітету, провідних фахівців у галузі акушерства і гінекології, репродуктології та медичного права.

 

2. Обрати головою робочої групи народного депутата України, члена Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я  КИРИЧЕНКА  Олексія Миколайовича.

 

3. Доручити голові робочої групи сформувати її персональний склад, включивши до нього народних депутатів України (за згодою),  представників центральних органів виконавчої влади, профільних установ і закладів охорони здоровя, професійних медичних асоціацій та наукових установ, громадськості та інших бажаючих долучитися до її роботи.

 

4. Голові робочої групи забезпечити організацію роботи утвореної при Комітеті робочої групи та у червні 2016 року поінформувати про результати її роботи.

 

Перший заступник

  Голови Комітету                                                         О.А.Корчинська

 

 

№ 04-25/04-34/7.1

 13.04.2016 р.