Рішення Комітету "Про проведення слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров"я на тему: "Про Військово-медичну доктрину України"

10 лютого 2015, 14:04

Про проведення слухань у Комітеті Верховної Ради України

з питань охорони здоров‘я на тему:  «Про Військово-медичну

доктрину України»

 

Заслухавши та обговоривши пропозиції Голови Комітету, народного депутата України Богомолець О.В., Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров‘я  у х в а л и в:

1. Провести слухання у Комітеті на тему: «Про Військово-медичну доктрину України» (далі – Слухання) 24 грудня 2014 року о 15.00 год. у приміщенні адміністративного будинку Верховної Ради України, розташованому за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 18/2, кім. № 12 (2-й поверх).

2. Запросити до участі у Слуханнях народних депутатів України – членів комітетів Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, з питань науки і освіти, з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення,  представників Кабінету Міністрів України, РНБОУ, Міністерства охорони здоров‘я України, Міністерства оборони України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціального захисту України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної академії медичних наук України, Військово-медичної академії України, інших заінтересованих міністерств та відомств, а також представників громадських і волонтерських організацій.

3. Утворити робочу групу для узагальнення пропозицій учасників Слухань та підготовки проекту відповідного рішення Комітету на чолі з народним депутатом України Богомолець О.В.

4. Голові робочої групи:

у триденний термін сформувати її персональний склад;

до 18 грудня забезпечити узагальнення пропозицій до проекту Рекомендацій Слухань;

до завершення роботи першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання подати на затвердження Комітету остаточну редакцію проекту Рекомендацій Слухань, доопрацьовану з урахуванням пропозицій та зауважень учасників слухань.

5. Визначити основним доповідачем на Слуханнях – Голову Комітету, народного депутата України Богомолець О.В. 

6. Провести Слухання у Комітеті у відкритому режимі та звернутися до керівництва Прес-служби та дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України з проханням забезпечити їх висвітлення у засобах масової інформації.

 

 

Голова Комітету                                                                        О.В.Богомолець

 

 

11 грудня 2014 року

   № 04-25/4-2