ОРІЄНТОВНИЙ ГРАФІК

ЗАСІДАНЬ КОМІТЕТІВ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Питання, які плануються до розгляду

на   11-15  квітня 2016 року

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я        

___________________________________________________

 

 

13 квітня 2016 року

 

(вул. М.Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

 5-й поверх, 15:00)

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Постанови про Основні напрями бюджетної політики на 2017 рік (у разі внесення на розгляд Верховної Ради України).

Проект Закону про державний фонд гуманітарного розвитку України (р. № 3597, н.д. України С.Заліщук, М. Джемільов, Д.Силантьєв, В.Галасюк, І.Крулько, Д.Добродомов, В.Литвин, А.Шкрум та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансової підтримки на здійснення заходів гуманітарного розвитку України (р. № 3598, н.д. України С.Заліщук, М.Джемільов, Д.Силантьєв, В.Галасюк, І.Крулько, Д.Добродомов, В.Литвин, А.Шкрум та ін.).

Проект  Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» щодо завершення будівництва Чернівецького обласного перинатального  центру (р. № 3756, н.д. України М.Бурбак).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зменшення вживання тютюнових виробів та алкогольних напоїв і їх шкідливого впливу на здоров’я молоді та посилення відповідальності за порушення у цій сфері (р. № 2336а, н.д. України А.Денисенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розповсюдження та реклами електронних сигарет (р. № 2697, н.д. України А.Денисенко).

 

ІІІ. Інші питання:

Про результати проведеного Рахунковою палатою України аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров‘я України для лікування громадян України за кордоном за період 2013-2015 рр.,  та стан виконання Міністерством охорони здоров‘я України бюджетної програми «Лікування громадян України за кодоном» (КПКВК 2301360) та ефективність використання коштів на її реалізацію у 2015 році.

Про досвід  Румунії в імплементації стандартів НАТО в систему парамедичної допомоги (звіт Голови Комітету О.Богомолець за результатами  офіційного візиту Української делегації до Румунії на запрошення НАТО та департаменту надзвичайних ситуацій Румунії).

Організацій та кадрові питання.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку