4 грудня 2019 року відбулося засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування

04 грудня 2019, 18:00

 
Народні депутати України під час розгляду питання щодо перегляду ухваленого на засіданні Комітету 27 листопада 2019 року рішення стосовно  проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення доступності лікарських засобів для громадян (р. № 2089) заслухали представників пацієнтських організацій, громадських професійних об’єднань,  експертного середовища та вирішили залишити чинним прийняте ними рішення про направлення зазначеного законопроекту за результатами розгляду Верховною Радою України в першому читанні до Комітету для підготовки на повторне перше читання.

Розглянувши звернення голів Житомирської та Львівської обласних державних адміністрацій, члени Комітету прийняли рішення провести у цих областях у січні 2020 року виїзні робочі наради з метою ознайомлення з ходом реформування системи охорони здоров’я.

Народні депутати своїм рішенням продовжили термін подання кандидатур для формування персонального складу Експертної ради при Комітеті до 11 грудня 2019 року.