Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування розглянув підготовлений до другого читання проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо обмеження обігу лікарських засобів, виробництво яких розташовано на території Російської Федерації або Республіки Білорусь

11 травня 2022, 15:48

      На своєму засіданні, що відбулося 11 травня 2022 року в режимі відеоконференції, народні депутати розглянули підготовлений до другого  читання проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо обмеження обігу лікарських засобів, виробництво яких розташовано на території Російської Федерації або Республіки Білорусь (реєстр. № 7313).

Усього народними депутатами України було подано 17 поправок до законопроекту, з яких пропонується врахувати 5, врахувати редакційно – 2, врахувати частково – 1 і відхилити 9 поправок.

Народні депутати ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти запропоновану Комітетом остаточну редакцію проекту Закону в другому читанні та в цілому.