Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування розглянув підготовлений до другого читання проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання надання пацієнтам лікарських засобів зі співчуття

15 грудня 2021, 18:00

       На своєму засіданні, що відбулося 15 грудня 2021 року, народні депутати розглянули підготовлений до другого  читання проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання питання надання пацієнтам лікарських засобів зі співчуття (реєстр. № 5736).

Голова підкомітету з питань фармації та фармацевтичної діяльності Комітету Кузьміних Сергій Володимирович повідомив, що всього народними депутатами України було подано 58 поправок до законопроекту, з яких пропонується врахувати 28, врахувати частково – 2  і відхилити 28 поправок.


Народні депутати ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти запропоновану Комітетом остаточну редакцію проекту Закону в другому читанні та в цілому.

Також на засіданні Комітету було підтримано пропозицію про налагодження співпраці з комітетом охорони здоров’я Сейму Литовської Республіки.