18 березня 2020 року о 14:30 відбудуться слухання у Комітеті з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування на тему: «Шляхи подолання туберкульозу в Україні в умовах медичної реформи»

10 березня 2020, 14:25

        До участі у слуханнях запрошуються представники Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України, Міністерства соціальної політики України, Національної академії медичних наук України, місцевих органів виконавчої  влади та органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій, які опікуються питанням боротьби з туберкульозом, працівники протитуберкульозних закладів, лікарі, науковці, інші зацікавлені особи, ЗМІ.

Реєстрація учасників заходу проводитиметься до 13:00 13 березня 2020 року (з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та посади повністю, контактних даних) за е-mail: aronova@v.rada.gov.ua; lebidieva@v.rada.gov.ua (тел. для довідок:  (044) 255 92 16).

Комітетські слухання відбудуться за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, кімн. № 12. Вхід до приміщень Верховної Ради України здійснюється за пред’явленням паспорта.