03 липня 2024
1545

 

Порядок денний (проект):

1. Спільне засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування та Комітету охорони здоров’я Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина для розгляду питань щодо досвіду ФРН стосовно законодавчого регулювання правовідносин у сферах лікарського самоврядування, регулювання обігу медичного канабісу, надання фармацевтичної послуги (в аптеці) (16:00 - 17:00).

2. Про стан виконання Рекомендацій Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, наданих за результатами розгляду питання щодо прогресу у підготовці установ НАМН України до контрактування НСЗУ за Програмою медичних гарантій на засіданні Комітету 14 березня 2024 року (протокол № 138), та рекомендацій Державної аудиторської служби України, наданих  за результатами державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Національною академією медичних наук України та науковими установами, які віднесені до її відання, за період з 01 січня 2020 року по 30 червня 2023 року.

3. Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я щодо удосконалення обмежень для медичних, фармацевтичних працівників та фахівців з реабілітації під час здійснення ними професійної діяльності (р. №  10293, друге читання).

4. Про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо маркування лікарських засобів (р. №  11172, друге читання).

 5. Про внесення змін до деяких законів України щодо паралельного імпорту лікарських засобів (р. № 11173, друге читання).


Повернутись до календаря подій