13  березня

(вул. М. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

2-й поверх, 11:00)

 Засідання “круглого столу” на тему: “Про санітарну охорону території України”.

14  березня

(вул. М. Грушевського, 5, кулуари другого поверху, 09:00)

День профілактики глаукоми у Верховній Раді України за участю ГО «Всеукраїнський альянс офтальмологів».

15  березня

(вул. М. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

5-й поверх, 15:00)

 І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо збору на  відшкодування  коштів  на  лікування  за  кордоном  учасників  АТО (р. № 4443, н.д. України Лабазюк С.П., Мельничук С.П., Головко М.Й.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо відшкодування коштів на лікування учасників АТО за кордоном (р. № 4445, н.д. України Лабазюк С.П., Мельничук С.П., Головко М.Й., Бандуров В.В., Москаленко Я.М., Люшняк М.В.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів (р. № 4508, н.д. України Яриніч К.В.).

Проект Закону про внесення змін до пункту 4 розділу ХХI "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів (р. № 4509, н.д. України Яриніч К.В.).

Проект Закону про опіку та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, цивільна дієздатність яких обмежена (р. № 4606, КМУ).

Проект Закону про внесення доповнень до статті 170 Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування доходів деяких категорій фізичних осіб (р. № 4986, н.д. України Гудзенко В.І.).

Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі" щодо скасування тендерних процедур для закупівлі медичних засобів, товарів, послуг і робіт для здійснення санітарних та протиепідемічних заходів при виникненні інфекційних та масових неінфекційних захворювань (р. № 4934, н.д. України О.Урбанський, П.Унгурян).

 II. Інші питання:

Про результати закупівель лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та медичних виробів, проведених через спеціалізовані міжнародні організації за кошти Державного бюджету України 2016 року.

Організаційні питання проведення 22 березня 2017 року парламентських  слухань на тему: «Медична освіта в Україні: погляд у майбутнє».

 16  березня

(вул. М. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

5-й поверх, 10:00)

 Засідання робочої групи з підготовки до другого читання проектів законів про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішується питання про їх застосування (р. № 1242), та щодо надання психіатричної допомоги (р. № 4449).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку