ГРАФІК

ЗАСІДАНЬ КОМІТЕТІВ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

Питання, які плануються до розгляду

на 14 – 18 листопада 2016 року

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я _____________________________________________________

 

 

15 листопада

(вул. М. Грушевського, 5, кулуари другого поверху, 09:00)

 

Всесвітній день діабету у Верховній Раді України (за ініціативи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я та Міжнародної діабетичної асоціації України).

 

 

16  листопада

(вул. М. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

 5-й поверх, 15:00)

 

І.  Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (р. № 5130, доопрацьований, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення складання та виконання бюджетів (р. № 5131, доопрацьований, КМУ).

Проект Закону про попередження інвалідності та систему реабілітації в Україні (р. № 4458, н.д. України І.Сисоєнко, А.Шипко, О.Мусій, К.Яриніч, О.Кириченко, О.Корчинська, О.Богомолець, О.Біловол, О.Недава,                      С.Скуратовський, І.Шурма, О.Третьяков, Т.Бахтеєва, Ю.Звягільський, О.Ревега, О.Білозір).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів (р. № 4508, н.д. України К.Яриніч, О.Біловол).

Проект Закону про внесення змін до пункту 4 розділу ХХI "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо сприяння інвестиційним проектам з виробництва лікарських засобів та медичних виробів (р. № 4509, н.д. України К.Яриніч, О.Біловол).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення процедури закупівлі лікарських засобів та медичних виробів на період проведення антитерористичної операції та/або запровадження воєнного стану (р. № 3451, н.д. України С.Березенко, М.Курячий).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відпустки" щодо врегулювання питання відпустки на період встановлення обмежувальних протиепідемічних заходів (р. № 4139, н.д. України А.Яценко, О.Дроздик).

 

ІІ. Інші питання:

Про результати проведеного Рахунковою палатою України аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених Міністерству охорони здоров'я України на фінансову підтримку Товариства Червоного Хреста України.

Про ситуацію, що склалася довкола ДП «Спеціалізована медико-санітарна частина № 18 МОЗ України» у зв’язку з намірами МОЗ України щодо його реорганізації та подальшої приватизації.

Про стан поставок у регіони лікарських засобів, імунобіологічних препаратів та медичних виробів, закуплених через спеціалізовані міжнародні організації за кошти Державного бюджету України 2015 року, та стан організації Міністерством охорони здоров’я України державних закупівель для потреб охорони здоров’я у 2016 році.

Про стан виконання Міністерством охорони здоров’я України у 2016 році бюджетної програми «Лікування громадян України за кордоном» (КПКВК 2301360).

Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Про виконання Державної програми  «Репродуктивне здоров’я нації» на період до 2015 року та заходи, що вживаються МОЗ України з метою забезпечення охорони репродуктивного здоров’я населення».

Про депутатське звернення народного депутата України С.Березенка щодо розгляду на засіданні Комітету листа виконавчого комітету Славутицької міської ради Київської області стосовно функціонування ДЗ «Спеціалізована медико-санітарна частина № 5».

 

Про утворення при Комітеті робочих груп для підготовки до другого читання прийнятих за основу проектів законів: про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання законодавства у сфері застосування запобіжних заходів до особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного характеру або вирішується питання про їх застосування (р. № 1242); про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання психіатричної допомоги (р. № 4449). 

 

Про стратегічне партнерство Комітету з громадською ініціативою «Реанімаційний пакет реформ».

 

Про створення експертної ради при Комітеті Верховної Ради України з питань охорони здоров’я. 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку