ОРІЄНТОВНИЙ  ГРАФІК

ЗАСІДАНЬ КОМІТЕТІВ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

Питання, які плануються до розгляду

на 09  – 13 лютого 2015 року

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

_______________________­­­­___________

(вул. М.Грушевського, 5, зал  № 5, о 14.30)

 

11 лютого

           

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я" (щодо соціальних гарантій працівників охорони здоров’я) (р.№1332, н.д. А.Дирів).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про екстрену медичну допомогу" (щодо забезпечення справедливої оплати праці працівників бригад екстреної медичної допомоги) (р.№1164, н.д. С.Соболєв).

Проект Закону про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров’я (щодо забезпечення конституційних гарантій надання громадянам безоплатної медичної допомоги) (р.№1483, н.д. І.Насалик).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо захисту населення від інфекційних хвороб (р.№1729, н.д. Т.Бахтеєва та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики" (щодо засад внутрішньої політики у сфері охорони здоров'я) (р.№1105, н.д. Ю.Левченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо встановлення відповідальності у виді довічного позбавлення волі за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) (р.№1380, н.д. А.Яценко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення дітей учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та евакуйованих із зони відчуження (р.№1336, н.д. Н.Королевська).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України (щодо зниження цін на лікарські засоби) (р.№1376, н.д. А.Яценко).

 

Інші питання:

Про заходи, що вживаються МОЗ України з метою нормалізації ситуації в Національному інституті раку МОЗ України.

 

Про план санітарно-протиепідемічних заходів МОЗ України та Держсанепідслужби України на 2015 рік та здійснення комплексних заходів щодо санітарно-епідеміологічної безпеки населення та карантинних заходів за місцем фактичного перебування внутрішньо переміщених осіб, передбачених Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб».

 

13  лютого  

 

(вул. М.Грушевського, 18/2, кімн.11, о 14.00.)

 

Інші питання:

Круглий стіл на тему: "Охорона здоров’я учасників антитерористичної операції".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку