Матеріали засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування від 15 травня 2024 року

Опубліковано 15 травня 2024, о 14:22
 За дорученням Голови Верховної Ради України від 14 травня 2024 року Комітет з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування на своєму засіданні 15 травня 2024 року розглянув пропозиції Президента України до прийнятого 23 квітня 2024 року Верховною Радою України Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вирішення нагальних питань у сфері охорони здоров’я та соціальній сфері» (законопроект р. № 10094) як головний з підготовки цього Закону.

13 травня 2024 року цей Закон був повернутий Президентом України до Верховної Ради України з пропозиціями щодо вилучення з його тексту положень стосовно можливості входження до складу наглядової ради закладу охорони здоров’я народних депутатів України.

За результатами розгляду Комітет ухвалив рішення підтримати пропозиції Президента України до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вирішення нагальних питань у сфері охорони здоров’я та соціальній сфері» (законопроект р. № 10094) та рекомендувати Верховній Раді України прийняти в цілому остаточну редакцію Закону з врахуванням пропозицій Президента.

За проголосували 11 народних депутатів-членів Комітету: Лада Булах, Вікторія Вагнєр, Василь Вірастюк,  Дмитро Гурін, Оксана Дмитрієва, Юрій Заславський, Валерій Зуб, Сергій Кузьміних, Максим Перебийніс, Михайло Радуцький, Ольга Стефанишина.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку