Матеріали засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування від 26 серпня 2022 року

Опубліковано 26 серпня 2022, о 12:00
       На засіданні Комітету, що відбулося 26 серпня 2022 року у режимі відеоконференції, народні депутати ухвалили рішення створити підкомітет з питань адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу (aquis ЄС), виконання міжнародно-правових зобов’язань України у сфері європейської інтеграції. 

 Головою підкомітету визначено Ольгу Стефанишину, також до складу ввійшли Михайло Радуцький, Максим Перебийніс, Артем Дубнов, Вікторія Вагнєр, Яна Зінкевич, Валерій Зуб, Сергій Кузьміних, Лада Булах, Оксана Дмитрієва.-

 Також депутати обрали Василя Вірастюка головою підкомітету з питань спортивної реабілітації ветеранів, психологічної реабілітації через фізичну культуру і спорт. До складу підкомітету увійшли Валерій Зуб, Оксана Дмитрієва, Валерій Дубіль, Сергій Кузьміних, Вікторія Вагнєр, Яна Зінкевич, Артем Дубнов, Лада Булах, Михайло Макаренко, Максим Перебийніс, Ольга Стефанишина.

 Крім того, на засіданні Комітету депутати підтримали пропозиції до проекту порядку денного та ухвалили план роботи Комітету на період восьмої сесії Верховної Ради.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку