Матеріали засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування від 14 червня 2022 року

Опубліковано 14 червня 2022, о 14:30
 На своєму засіданні, що відбулося у форматі відеоконференції, народні депутати розглянули поданий Кабінетом Міністрів України проект Закону України про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни (реєстр. № 7457).
Законопроект розроблено з метою забезпечення доступу наших громадян до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни.

 Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України включити проект Закону № 7457 до порядку денного та прийняти його за основу з урахуванням необхідності внесення змін, що не були предметом розгляду в першому читанні, відповідно до частини першої статті 116 Регламенту ВР, а також скоротити наполовину строк подання пропозицій і поправок при підготовці до другого читання.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку