Матеріали засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування від 2 березня 2020 року

Опубліковано 02 березня 2020, о 15:10
 
   На засіданні народні депутати заслухали інформацію заступника Міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та керівника управління Апарату Ради національної безпеки і оборони України Володимира Бортницького стосовно готовності вітчизняної системи охорони здоров’я до можливих епідемічних ускладнень, пов’язаних з розповсюдженням вірусу COVID-19, та заходів, що вживаються на виконання Національного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.

У ході обговорення голова Комітету Михайло Радуцький зазначив, що питання підвищеної готовності системи охорони здоров’я до можливого загострення епідемічної ситуації перебуває під жорстким контролем органів державної влади.

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо врегулювання цін на лікарські засоби (р. № 2735), члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України його відхилити.

Аудіозапис засідання Комітету:

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку