28 вересня 2018 року Комітет з питань охорони здоров'я за сприяння Асоціації психіатрів України проводитиме засідання «круглого столу» на тему: «Забезпечення права на охорону здоров’я недієздатних осіб: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення»

24 вересня 2018, 15:30

До участі у засіданні «круглого столу» запрошено виконавчого директора міжнародної організації «Права людини у сфері психічного здоров’я - Федерація Глобальна ініціатива в психіатрії» Роберта ван Ворена (Нідерланди), провідного європейського спеціаліста з позаінституційної психіатрії, професора, Грехема Торнікрофта (Великобританія) та провідного фахівця у галузі неврології, психіатрії та психології, професора Нормана Сарторіуса (Швейцарія).

Також до участі у заході запрошуються народні депутати України, представники Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства юстиції України, інших заінтересованих міністерств і відомств, наукових медичних установ, регіональних департаментів (управлінь) охорони здоров’я, міжнародних та громадських організацій, а також провідні вітчизняні та європейські фахівці з психіатрії, міжнародні та вітчизняні експерти і представники ЗМІ.

Модератор заходу - заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, народний депутат України Сисоєнко І.В.

Засідання «круглого столу» розпочнеться о 14:00 за адресою: м. Київ, вул. М. Грушевського, 18/2, кімн.  №  12 (реєстрація учасників з 13:30).

Телефони для довідок: (050) 385-36-38, (044) 255-95-17, (044) 255-95-20, тел./факс: (044) 255-95-33, е-mail: rostovtseva@v.rada.gov.ua, info@sidep.org).

Контактна особа від секретаріату - Ростовцева Катерина Леонідівна.

Запрошуємо до участі у заході.