20 червня 2017 року відбулося засідання Комітету з питань охорони здоров'я

20 червня 2017, 17:55

 На засіданні Комітету з питань охорони здоров'я, що відбулося 20 червня 2017 року, народні депутати України заслухали інформацію Рахункової палати України та Міністерства охорони здоров’я України:

про результати аудиту ефективності використання коштів медичної субвенції, спрямованих на забезпечення лікування хворих на ниркову недостатність методом гемодіалізу;

про результати аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на здійснення заходів Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 роки.

Членами Комітету було розглянуто законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» щодо здійснення державних закупівель із залученням спеціалізованих організацій, які здійснюють закупівлі (р. № 6494);

проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» щодо переліку спеціалізованих організацій, що здійснюють закупівлі (р. № 6245).

Крім того, на засіданні Комітету прийнято рішення про утворення робочої групи з підготовки до другого читання проекту Закону України про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів (р. № 6327, доопрацьований) виключно з народних депутатів України – членів Комітету. Співголовами цієї робочої групи обрано народних депутатів України Богомолець О.В. та Березенка С.І.