Рішення Комітету "Про утворення при Комітеті робочої групи для підготовки проекту закону з питань врегулювання правовідносин у сфері медичного туризму"

15 квітня 2016, 12:42

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

 

Р І Ш Е Н Н Я

Про утворення при Комітеті робочої групи

для підготовки проекту закону з питань врегулювання

правовідносин у сфері медичного туризму

 

 

Заслухавши та обговоривши пропозиції учасників проведених Комітетом засідань «круглих столів» на теми: «Медичний туризм в Україні: проблеми та перспективи», «Лікування за кордоном: результативність і захист прав пацієнтів», Комітет Верховної Ради України з питань  охорони  здоров’я            у х в а л и в:

 

1. Утворити при Комітеті робочу групу для опрацювання наданих пропозицій щодо законодавчого врегулювання правовідносин у сфері  медичного туризму та підготовки відповідного законопроекту.

 

2. Обрати головою робочої групи народного депутата України, заступника Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я  СИСОЄНКО Ірину Володимирівну.

 

3. Доручити голові робочої групи сформувати її персональний склад, включивши до нього народних депутатів України (за згодою),  представників центральних органів виконавчої влади, а також закладів,  установ та організацій, діяльність яких безпосередньо пов’язана з організацією надання послуг з медичного туризму, громадськості та інших бажаючих долучитися до її роботи.

 

4. Голові робочої групи забезпечити організацію роботи утвореної при Комітеті робочої групи та у вересні 2016 року поінформувати про результати її роботи.

 

Перший заступник

  Голови Комітету                                                         О.А.Корчинська

 

 

№ 04-25/04-34/7.2

   13.04.2016 р.