16 листопада 2015 року Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров'я проводитиме засідання "круглого столу" на тему: "Актуальні проблеми законодавчого регулювання обігу лікарських засобів та здійснення фармацевтичної діяльності"

13 листопада 2015, 12:33

16 листопада 2015 року Комітет Верховної Ради України з питань охорони  здоров’я проводитиме засідання «круглого столу» на тему: «Актуальні проблеми законодавчого регулювання обігу лікарських засобів та здійснення фармацевтичної діяльності». 

До участі у вказаному заході запрошуються народні депутати України,  представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоровя України, інших заінтересованих міністерств і відомств, обласних державних адміністрацій, Національної академії медичних наук України, провідних наукових медичних і фармацевтичних установ та вищих навчальних закладів, фармацевтичних асоціацій, а також представники професійних спілок, міжнародних та громадських організацій.

Засідання «круглого столу» відбудеться о 15.00 год. за адресою:  м.Київ, вул. М.Грушевського, 18/2, кім. № 12 (тел. для довідок:  255-95-33; 255-95-34).

Запрошуємо до участі у вказаному заході.