Рішення Комітету "Про утворення при Комітеті робочої групи з питань удосконалення медичного забезпечення антитерористичної операції"

05 лютого 2016, 15:58

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про утворення при Комітеті робочої групи

з питань удосконалення медичного забезпечення

антитерористичної операції

 

Заслухавши та обговоривши пропозицію Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Богомолець О.В. стосовно необхідності утворення при Комітеті робочої групи з питань удосконалення медичного забезпечення антитерористичної операції з метою напрацювання узгоджених пропозицій щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров’я в частині поліпшення медичного забезпечення антитерористичної операції та посилення міжвідомчої координації, Комітет Верховної Ради України з питань  охорони  здоров’я  у х в а л и в:

 

1. Утворити при Комітеті робочу групу з питань удосконалення медичного забезпечення антитерористичної операції.

2. Обрати головою робочої групи народного депутата України, першого заступника Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я Корчинську О.А.

3. Доручити голові робочої групи сформувати її персональний склад, включивши до нього народних депутатів України (за згодою),  представників центральних органів виконавчої влади, визначених пунктом 10 протокольного рішення міжвідомчої наради, що проводилась в РНБО України 3 квітня 2015 року, а також працівників практичної медицини, науковців, громадськості та інших бажаючих долучитися до її роботи.

4. Голові робочої групи забезпечити організацію роботи утвореної при Комітеті робочої групи.

 

Голова Комітету                                                      О.В.Богомолець

 

13 травня 2015 року

№ 04-25/4-14/ІІ-11