ОРІЄНТОВНИЙ ГРАФІК

ЗАСІДАНЬ КОМІТЕТІВ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Питання, які плануються до розгляду

на 15 – 19  лютого  2016 року

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я        

___________________________________________________

 

 

15 лютого  2016 року

(вул. М.Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

 5-й поверх,  15.00 год.)

Інформація Міністра охорони здоров’я України О.Квіташвілі про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету Міністрів України у 2015 році.

 

17 лютого  2016 року

(вул. М.Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

 5-й поверх,  15.00 год.)

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 15 Закону України "Про лікарські засоби" щодо удосконалення законодавства, що регламентує повноваження органу державного контролю за якістю лікарських засобів    (р. № 3179, н.д. України К.Яриніч, С.Березенко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про здійснення державних закупівель" щодо доступу до державних закупівель та своєчасного надання медичної допомоги (р. 2211а, н.д. України А.Кісельов).

Проект Закону про внесення змін до статті 40 Закону України "Про здійснення державних закупівель" щодо забезпечення безперервності процесу харчування особового складу Збройних Сил України (р. № 2261а,  н.д. України О.Дмитренко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони виробництва, ввезення, пересилання, перевезення та торгівлі насваєм (р. № 2880, н.д. України  Г.Бобов).

Проект Закону про внесення змін до статті 39 Закону України "Про здійснення державних закупівель" стосовно спрощення процедури проведення відновлювальних робіт на території Донецької та Луганської областей та своєчасного надання медичної допомоги (р. № 2914, н.д.  С.Тарута).

ІІІ. Інші питання:

Про план роботи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров‘я на період четвертої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

Про проект звернення до Прем’єр-міністра України стосовно розгляду пропозиції щодо необхідності децентралізації державних закупівель у сфері охорони здоров’я.

Про звернення народного депутата України Т.Донець стосовно необхідності розгляду Комітетом питання про державні інвестиційні проекти в галузі охорони здоров’я на 2016 рік та направлення відповідних запитів Комітету до МОЗ України, НАМНУ та Мінекономрозвитку України з метою підготовки цього питання до розгляду та пропозиції щодо удосконалення організації роботи Комітету.

 

Про затвердження персонального складу робочої групи з підготовки узгодженої редакції проекту Закону «Про лікарські засоби».

 

 

19 лютого  2016 року

(вул. М.Грушевського, 18/2,кім. № 11,  14.00 год.)

 

Засідання «круглого столу» на тему: «Лікування за кордоном: результативність і захист прав пацієнтів».

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку