ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про проект закону України про внесення змін до Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я" щодо соціальних гарантій працівників охорони здоров'я (р. № 1332), поданий народним депутатом України Дирівим А.Б.

 

2. Про проект закону України про внесення змін до Закону України "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики" щодо засад внутрішньої політики у сфері охорони здоров'я (р. № 1105), поданий народними депутатами України Левченком Ю.В., Осуховським О.І., Іллєнком А. Ю., Бубликом Ю.В. та іншими.

 

3. Про проект закону України про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності у виді довічного позбавлення волі за злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів (р. № 1380), поданий народним депутатом України Яценком А.В.

 

4. Про проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пільгових умов вступу до вищих навчальних закладів, оздоровлення та відпочинку окремих категорій дітей (р. № 1411), поданий народними депутатами України Павленком Ю.О., Королевською Н.Ю., Бахтеєвою Т.Д.

 

5. Р і з н е.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку