ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про проект закону України про внесення зміни до статті 16 Основ  законодавства України про охорону здоров’я щодо акредитації аптечних закладів (р. №  0927, друге читання).

 

2. Про проект закону  України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спеціалізованих бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги (р. № 1104), поданий народними депутатами України Ю.Левченком, О.Осуховським, А.Іллєнком та іншими.

 

3. Про проект закону України про внесення змін до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» щодо захисту лікарської таємниці (р. № 1193), поданий  народними депутатами України   Ю. Бубликом, О.Осуховським, Ю.Левченком, А.Іллєнком та іншими.

 

4. Про проект закону України про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо забезпечення прозорості виробництва та безпеки лікарських засобів (р. № 1199), поданий народними депутатами  України Ю. Бубликом, Ю.Левченком, О.Осуховським, А.Іллєнком та іншими.

 

5. Про проект закону України про внесення змін до статті 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» щодо прийому дітей, яким не зроблено профілактичних щеплень, до дитячих закладів (р. № 1331), поданий народним депутатом України А.Дирівим.

 

6. Про проект закону України про внесення змін до Закону України «Про лікарські засоби» щодо удосконалення правових норм, які регламентують порядок реєстрації та контролю якості лікарських засобів    (р. № 1363), поданий народним депутатом України А.Дирівим.

 

7. Про план роботи Комітету з питань охорони здоров’я на лютий – липень 2015 року.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку