Проект

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань охорони здоров'я

___________________________________________________

(вул. М.Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ»,

 5-й поверх,  14.30 год.)

 

 

23 грудня  2015 року

 

 Законопроекти, з опрацювання яких Комітет є головним:

1. Про проекти законів про лікарські засоби (р. №№ 2162, 2162-1), подані народними депутатами України А.Шипком та О.Мусієм відповідно, та проект закону про лікарські засоби (доопрацьований), підготовлений Комітетом відповідно до статті 110 Регламенту Верховної Ради України.

Інформують:

 

Автори законодавчої ініціативи

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

2. Про проект закону України про Державний бюджет України на 2016 рік (р. № 3000 від 11.12.2015 р.), доопрацьований Кабінетом Міністрів України.

Інформують:

 

Представники Міністерства охорони здоров’я України

 

3. Про проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соціальної політики) (р. № 3628), поданий Кабінетом Міністрів України.

 

Інформують:

 

 

Представники Міністерства охорони здоров’я України

 

КИРИЧЕНКО                      -

Олексій Миколайович

народний депутат України,

член Комітету

 

4. Про проект закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо узгодження норм Бюджетного кодексу зі змінами до галузевого та податкового законодавства (р. № 3629), поданий Кабінетом Міністрів України.

Інформують:

 

Представники Міністерства охорони здоров’я України

 

5. Про стан забезпечення закладів охорони здоров’я імунобіологічними препаратами, що використовуються для вакцинації населення  (планової та за епідемічними показаннями), рівні охоплення населення щепленнями відповідно до Календаря щеплень та потребу в імунобіологічних препаратах на 2016 рік.

Інформують:

 

Представники Міністерства охорони здоров’я України

 

           6. Про ситуацію, що склалася у Дарницькому районі м. Києва у зв’язку зі створенням  комунального некомерційного підприємства «Київський міський медичний центр «Академія здоров’я людини» КМДА.

 

Інформує:

 

РОНІС                                -

Олексій Михайлович

голова ВГО «Успішні люди»

 

          7. Про результати діяльності робочої групи, утвореної рішенням Комітету  від 23 квітня 2015 року № 04-25/4-13/ІІ, для здійснення аналізу стану системи реабілітації осіб, які постраждали під час проведення антитерористичної операції, та напрацювання законодавчих пропозицій у цій сфері.

 

Інформує:

 

СИСОЄНКО                         -

Ірина Володимирівна

заступник Голови Комітету, голова робочої групи

 

8. Про звернення до Міністра охорони здоров’я України, Міністра внутрішніх справ України, Міністра оборони України, Міністра інфраструктури України, Президента Національної академії медичних наук України щодо запровадження відкритого он-лайн доступу до інформації про перелік і реальну кількість залишків лікарських засобів та виробів  медичного призначення, придбаних за рахунок бюджетних коштів та наявних у лікувальних закладах, що входять до сфери їх відання, на сайтах очолюваних ними міністерств, НАМН України та/або безпосередньо на сайтах підпорядкованих ним лікувальних закладів (за пропозицією народного депутата України Корчинської О.А.).

 

Інформує:

 

КОРЧИНСЬКА                   -

Оксана Анатоліївна

народний депутат України,

перший заступник Голови

Комітету

 

9. Про передачу функцій Міністерства охорони здоров’я України щодо державних закупівель до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (за пропозицією народного депутата України Шурми І.М.).

 

Інформує:

 

ШУРМА                               -

Ігор Михайлович

народний депутат України,

член Комітету

 

 

 

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку