Матеріали засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування від 8 січня 2024 року

Опубліковано 08 січня 2024, о 15:36
 

За відповідним дорученням Голови Верховної Ради України на засіданні Комітету 8 січня 2024 року було розглянуто пропозиції стосовно включення кандидатур народних депутатів України - членів Комітету до складу постійних делегацій Верховної Ради України у парламентських органах міжнародних організацій.

Формування складу постійних делегацій відбуватиметься відповідно до нового Положення про постійні делегації у парламентських органах міжнародних організацій, затвердженого Розпорядженням Голови Верховної Ради від 29 грудня 2023 року № 1366.

За результатами розгляду Комітетом підтримано сформовані пропозиції щодо кандидатур членів Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування до зазначених постійних делегацій.  

За це рішення проголосувало 13 народних депутатів України (Лада Булах, Вікторія Вагнєр, Дмитро Гурін, Оксана Дмитрієва, Олесь Довгий, Валерій Дубіль, Артем Дубнов, Юрій Заславський, Валерій Зуб, Сергій Кузьміних, Максим Перебийніс, Михайло Радуцький, Ольга Стефанишина). Утрималась – народний депутат України Яна Зінкевич.

Остаточне рішення щодо складу делегацій ухвалюватиме керівництво Верховної Ради України з урахуванням фракційних та гендерних квот.

 

Аудіозапис засідання Комітету

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку